19 Mayıs 2018 Cumartesi

Gergi Tavan Arnavutköy Dekoratif Desenli Modelleri

Gergi tavan Arnavutköy dekoratif desenli modellerimizin gergi tavan montajı hatasız ve yüksek memnuniyetle tamamlanmıştır. Gergi tavan, barrisol tavan, pvc gergi tavan ve kumaş gergi tavan, türlerinin tamamı firmamız tarafından uygun gergi tavan m2 fiyatı ve profesyonel elemanlarımız tarafından mükemmel işçilikle gergi tavan montajı ile yapılmaktadır. Gergi tavanlar her mekana uygun olarak tasarlanmaktadır. Evinizdeki tüm odalara, banyoya, mutfağa, iş yerlerine, eğlence merkezlerine, havuzlara, spor salonlarına, alış veriş merkezlerine, okullara, camilere ve aklınıza gelebilecek her türlü duvar ve tavana montajı mevcuttur. Gergi tavanlar ısıya dayanıklıdır, yalıtım için kullanılabilir, gergi tavanlar akustiği sağlar çok gürültülü ortamlar için idealdir, ses yalıtım sağlar. bakımı kolaydır, neredeyse 10 - 15 yıl hiç bakım gerektirmez. Temizliği kolay ve antibakteriyeldir. Gergi tavan model sıkıntısı yoktur aklınıza gelebilecek her türlü desen ve görüntü kullanılabilir. Sizlerde gergi tavanın sayısız avantajlarından faydalanmak istiyorsanız arayın ücretsiz keşif ve danışmanlık hizmetlerindan faydalanın.
Gerilmiş tavanların doğduğu yer Fransa'dır. 60'lı yılların ortalarında, bu muhteşem ve pratik ürünlerin ortaya çıktığı, daha sonra neredeyse tüm dünyadan tüketicilerin güvenini kazandığı aşikardır.
Bir odada yüksek teknolojili bir gergi tavan monte etmek için, tüm mobilya dışarı almak veya odayı boşaltmaya gerek yoktur. Kalitatif ve kullanışlı bir kurulum için uzmanları duvarlara özgür bir yaklaşımla serbest bırakmak yeterlidir. Tavanı orta büyüklükteki bir odada tamir etme sürecinin tamamı en fazla beş saat süreyi aşmayacaktır. Kurulum sırasında büyük bir inşaat kalıntısı ve toz kalıntısı olmayacak ve bu modern streç tavanın hiç şüphesiz en küçük avantajlarından biri olacaktır.
Modern teknoloji, gergi tavan kumaşının maliyeti diğer tavan malzemelerine göre daha ekonomiktir. Tavan kaplamasının onarılmasının bu teknolojinin, alçı panelin asılı yapısından çok daha düşük olacağı kesin olarak söylenebilir. Buna ek olarak, Öztaş Yapı Dekorosyon gergi asma tavanları PVC malzemeden veya kumaş esaslı olduğundan, malzemelerin yüksek güvenlik ve çevre temizliği nedeniyle çocuk odalarına bile monte edilmesini mümkün kılmaktadır.
İdeal beyaz ve pürüzsüz kaplama beyaz badanalı tavandan ayırt edilemez. Yüzeyde, fotoğraf baskısı teknolojisine dayanarak ünlü bir resmin bir desenini veya hatta bir kopyasını koyabilirsiniz. İstenirse, çeşitli renk ve tonlardaki odanızın tavanını seçebilirsiniz.
Streç tavan, çeşitli odalara ve hatta sıhhi birimlere ve banyolara monte edilebilir. Modern yüksek teknolojili bez, yüksek nem ve kirden korkmaz.

Çok katlı, evlerin sakinleri böyle bir tavanın, binaları yukarıdan gelen sızıntılardan güvenilir bir şekilde koruyacağını bilmesi çok faydalı olacaktır. Gergi tavan m2 ye 150 kg kaddar su taşıyabilmektedir. Uzmanlar suyu hızla çıkaracak ve tuvali tekrar orijinal konumuna geri çekecek.
 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder